Stel cookie voorkeur in

Peuterspeelzaal

In de naastgelegen basisschool (OBS De Brug) zit Peuterspeelzaal Pippeloentje gehuisvest. Peuterspeelzaal Pippeloentje is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 8:30-12:00 uur. De werkdagen van de vaste pedagogisch medewerkers zijn;
Maandag: Ingrid Koningstein
Woensdag & donderdag: Mirjam Ester
 

Waarom kiezen voor de peuterspeelzaal?

Op de peuterschool ontmoeten kinderen elkaar en wordt de gelegenheid gegeven om met elkaar te spelen. Zij beleven plezier, kijken, leren en stimuleren elkaar onder begeleiding van een enthousiaste pedagogisch medewerker. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen op de peuterschool komen. Kinderen leren met elkaar te spelen, delen, beleven en om samen kleine conflicten op te lossen. Allemaal benodigde vaardigheden voor de start op de basisschool.
 

Samenwerking

De peuterscholen van Kappio werken intensief samen met de kleuterklassen van de basisscholen. Door deze samenwerking worden kinderen die een stapje verder zijn extra uitgedaagd. Jonge en oudere kinderen helpen elkaar, ontmoeten elkaar en maken vriendschappen. Dit alles zorgt ervoor dat de stap van de peuterschool naar de kleuterschool klein is, waardoor de overgang soepel zal verlopen. Heeft u vragen over de kosten, dan kunt u contact opnemen met het centraal kantoor van kinderopvang Kappio 0223-534797.


Meer informatie over peuterschool Pippeloentje vindt u via www.kappio.nl of loop gerust eens bij ons binnen.